THIRRJE PER KONFERENCE

“Noftohen te gjithe te interesuarit se Departamenti i Drejtesise se UV-se, me mbeshtetjen e Konsullates italiane ne Vlore, ne dt. 24-25 maj 2018, organizon konferencen nderkombetare shkencore: «The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience»”.Do te jene te pranishem disa profesore italiane nga universitete te ndryshme te vendit fqinj. Jeni te ftuar tRead More…

Master ne Gjuhe-Leteresi

ORARI “VJESHTË 2017” DEPARTAMENTI I GJUHË- LETËRSISË “Master i Shkencave në Mësimdhënien e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë” kodi emËrtimi i kursit pedagog orari: lex klasa orari: sem klasa alb 514 PSIKOLOGJI E EDUKIMIT ERIONA DERVISHALIAJ   P 14. 00 – 18. 00   B 301 H, M 17. 00 – 18. 00 B 301 alb 515 ZHVILLIMI I KURRIKULËS DHE VRead More…

Master ne Edukim

ORARI  I  PROGRAMIT MASTER I SHKENCAVE       NE         PEDAGOGJINE  E  SPECIALIZUAR  SOCIALE Viti I pare KODI EMERTIMI LEKSIONE DITE/SALLE PEDAGOGU SEMINARE DITE/SALLE PEDAGOGU PS 410 Crregullimet e sjelljes M13-17 B 110 E.Dervishaliaj M17-20 B 110 E.Dervishaliaj PS 420 Aftesia e kufizuar fizike H13-17 B110 A.Zhapa H  17-20 B110 A.Zhapa Read More…

Master ne Drejtesi

MASTER SHKENCOR NE MARREDHENIE NDERKOMBETARE (Semestri i parë) KODI LENDA DITA/ORA Leksion Seminare DITA/ORA Salla DRE 510 E drejtë materiale e Bashkimit evropian R 17:00-20:00 PhD Sokol Bana PhD Sokol Bana R 15:00-17:00 B 311 DRE 511 E drejtë ndërkombëtare publike (pjesa speciale) M 17:00 – 20:00 PhD Erjon Hitaj PhD Erjon HitRead More…

Bachelor (gjuhe angleze, gjuhe italiane); Master profesional (gjuhe angleze, gjuhe italiane)

         Dita ORA Salla  B 409 Salla  B 408 Salla  B 407 Salla B 412 Salla  B 101 Salla B 103 Zyra e Spazios 08:00-09:00 ALB 148 (L) Nexhip Merkuri ENG 344 (L) Ilda Kanani ITA 144 (L) Iltana Koleka ENG 280 (L) Armela Panajoti ENG 346 (L) Anila Hima ENG 346 (L) Adriatik Malaj 09:00-10:00 ALB 148 (L) Nexhip Merkuri ENG 344 (L) Ilda Kanani ITA 144 (LRead More…

Bachelor ne Edukim

  KODI LENDA LEKSIONE DITE/SALLA PEDAGOGU SEMINARE       DITE/SALLA PEDAGOGU psh HUM   131 Hyrje ne psikologji HMP 10-11 B 104 L.Hajnaj RE 9-10 B104 L.Hajnaj ALB 147 Gjuha shqipe 1 HMP   9-10 B104 L.Skendaj RE  8-9 B104 L.Skendaj MAT 134 Matematike HMP 12-13 B104 M.Kushta RE 10-11 B104 M.Kushta EDU 155 Letersi per femije HMP11-12
Read More…

Bachelor në Drejtësi

Viti KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA VITI  I  DREJTËSI   DRE 151   E Drejtë Publike (I) Dr. Klajdi Mone LEKSION H,M,P  08:00-09:00 B 307 MSc. Aljona Laska SEMINAR (IA) H, M  14:00- 15:00 B 311 MSc. Aljona Laska SEMINAR (IB) H, M  15:00- 16:00 B 311   DRE 151   E Drejtë Publike (II) Dr. Loreta Alushi LEKSION H,M,Read More…