Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë

Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI  në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë 25 – 31 maras 2018 Në datat 25-31 mars 2018, me ftesë të Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, një delegacion arsimor shqiptar, i kryesuar nga Sekretari i Përgjithshëm i MASR z. Koli Bele, kreu një vizitë në Republikën Popullore të Kinës. Delegacioni pëRead More…

Second EPACTT-2 Consortium meeting convenes in Tallinn, Estonia

The EPACTT-2 (EuroPean Accredited Curriculum on Tobacco Treatment-2) project aims to continue the development and expansion of an accredited curriculum for tobacco cessation in 15 European countries (Albania, Armenia, Belgium, Bulgaria, Georgia, Greece, Italy, Kosovo, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Spain, Ukraine) and to enhance the formulation of a network of healthcare professionaRead More…