Hapen aplikimet për të rinjtë shqiptarë për projektin Model European Union Strasbourg 2018!

conference njoftime

Hapen aplikimet për të rinjtë shqiptarë për projektin Model European Union Strasbourg 2018!

MEUS është simulimi më origjinal në botë i procesit vendimarrës të BE-së i cili zhvillohet në selinë e parlamentit europian në Strasburg. Konferenca mbledh bashkë 200 studentë dhe të rinj profesionistë tepër të motivuar duke u dhënë atyre mundësinë e shkëlqyer për të pasur eksperiencë në funksionimin e institucioneve europiane në vetë zyrat e parlamentit eruropian. Për një javë, pjesëmarrësit kanë shansin për të marrë role si eurodeputetë, Ministratëi Këshillit të BE-së, gazetar, lobist dhe përkthyes (interpret) dhe të diskutojnë dy propozime legjislative kontrverse dhe të vërteta. Konferenca e këtij viti do të mbahet ndërmjet datave 21 dhe 28 prill 2018 dhe do të fokusohet në Privatsinë e Komunikimit Elektronik dhe Punës dhe balanca Punë-Jetë.

Konferenca nuk vetëm një mundësi unike për të përjetuar proceset vendim-marrëse dhe politikë-bërëse të BE-së por gjithashtu një mënyrë e shklëqyer për të zhvilluar aftësitë e të folurit në publik dhe nw zhvillimin e debateve konstruktive dhe për të përmirësuar anglishten tuaj. Por edhe më e rëndësishmja, ju do të keni shansin të takoni njerëz nga e mbarë bota dhe të përjetoni një javë me një eksperiencë të paharrueshëme me plot aktivitete sociale.

Faza e aplikimeve do të mbyllet 17 Janar 2018, prandaj mos hezitoni të aplikoni!

Për më shumë infomacione vizitoni: http://www.meu-strasbourg.org ose kontaktoni me ne në https://www.facebook.com/meustrasbourg/

 

MEUS Logo.png

Mirel Meta

Country Liaison Officer for Albania & Kosovo

Model European Union Strasbourg

m. + 355 692499541

m.meta@france.beta-europe.org

facebook.pnginstagram.pnglinkedin.pngyoutube.png