Njoftim

njoftime

 

Datë 02.12.2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, se ditën e Hënë, datë 02.12.2019, vijon sërish procesi mësimor, sipas Kalendarit Akademik të njoftuar qysh në fillim të vitit akademik.

Suksese!

Rektori
Prof. Dr. ROLAND ZISI