Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Teknologjik Bialystok në Poloni

njoftime

Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim personeli akademik dhe administrativ në Universitetin Teknologjik Bialystok në Poloni

Universiteti Teknologjik Bialystok në Poloni ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 2 (dy) personel akademik dhe 2 (dy) personel administrativ për vitin akademik 2018-2019 në Poloni.

 

INFORMACION PËR SHKËMBIM PERSONELI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV:

 Kush mund të aplikoj:

  • Pedagogët e UV-së
  • Personeli administrativ i UV-së

Shkarko Thirrjen e plote

Shkarko formular aplikimi per personel Akademik

Shkarko formular aplikimi per personel Administrativ