Thirrje aplikimi për bursa në Universitetin Teknologjik Riga

njoftime

Thirrje aplikimi për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin Teknologjik Riga, Letoni

Universiteti Teknologjik Riga (Riga Technical University), ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 8 (tetë) studentëve për vitin akademik 2018-2019 në Letoni.

 

INFORMACION PËR SHKËMBIM STUDENTI:

Kush mund të aplikoj:

  • Studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, të cilët ndjekin studimet në

programin Bachelor dhe Master të kenë mesatare minimum 8.

 

Shkrako thirrjen e plotë

Shkarko formularin e aplikimit